Frequently Asked Question

Bilgi İşlem Teknik Destek Başvurusu nedir? Nasıl yapabilirim?

Son Güncellenme Zamanı 10 ay önce

Merhaba,

www.teknikdestek.yildiz.edu.tr adresinden Destek Talebi oluşturarak YTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığına hizmetlerine ait konularda soru, şikayet ve önerilerinizi bildirebilirsiniz. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Yıldız Teknik Üniversitesi
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı


DESTEK TALEBİ OLUŞTURURKEN DİKKAT EDİLEMESİ ve BİLİNMESİ GEREKENLER;

>> SSS ve güncel duyurulardan arama yaparak destek almak istediğiniz konuyu daha hızlı bir şekilde araştırabilirsiniz. SSS konu üzerinde yeterli bilgiye ulaşamazsanız teknikdestek.yildiz.edu.tr destek talebinizi oluşturabilirsiniz.

>> Üniversitemiz kurumsal e-posta adresleriniz ile başvuru yapılmalıdır (*@...yildiz.edu.tr). Kurumsal E-posta adresinizi bilmiyorsanız veya erişemiyorsanız şahsi mail adreslerinizi belirtebilirsiniz, bu durumda Talep Detayları altında yer alan alanda Dosyaları sürükle ya da seç kısmından personel veya öğrenci kimliğinizin fotoğrafını yükleyerek talep oluşturmanız gerekmektedir.

>> Yardım konusunu seçerken doğru alanı seçmeye özen gösteriniz ve destek personelinin size yardımcı olabilmesi için, bilgileri girerken doğru ve eksiksiz olarak girmeye özen gösteriniz.

>> Doğru bir şekilde oluşturulmuş talep mesai saatleri içerisinde 48 saat içerisinde yanıt*** verilecektir. Yanıtın bağlantı linki, başvuru sırasında yazmış olduğunuz eposta adresine gelecektir. Yanıta karşılık olumlu olumsuz cevaplarınızı sürdürebilirsiniz. Aksi halde BİDB yanıtlanan destekler 24 saat içerisinde takip etmemeniz durumunda yeterli sayılacak ve kapanacaktır.

***Talepler sadece Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile ilgili olacaktır. BİDB kendine ait olmayan talepleri otomatik olarak kapatma hakkına sahiptir. Tüm talepler kayıt altına alınmaktadır. Talep yaptınız ve cevaplanmadığı durumda BİDB genel merkezine şahsen, talep numaranızla birlikte soru, şikâyet ve öneri oluşturabilirsiniz.

***BAŞKALRININ ADINA TALEP AÇILAMAZ.AÇILMASI HALİNDE İŞLEM YAPILMAMAKTADIR. KVKK HÜKÜMLERİ GEREĞİ BAŞAKALRI HAKKINDA BİLGİ VEYA İŞLEM YAPILMASI TALEP EDİLEMEZ.

Lütfen Bekleyin!

Lütfen bekleyin... bir saniye sürecek!