Frequently Asked Question

ad.soyad@ eposta adresine geçiş nasıl yapılır?

Son Güncellenme Zamanı 4 ay önce


"Tüm öğrencilerimize önemli bir duyuru:

21 Şubat 2022 tarihi itibariyle, öğrencilerimize verilen e-posta hesaplarının kullanım formatı değişmiştir. Artık e-posta adresleriniz ad.soyad@std.yildiz.edu.tr şeklinde olacaktır. Eski e-postalarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak yeni gönderileriniz için lütfen yeni e-posta adresinizi kullanın.

E-posta hesabınızda sadece kullanıcı adınız ve giriş bilgileriniz değişecektir. Eski öğrenci kullanıcı adınız (l1125000@, f1125400@ vb.) ile başlayan e-posta adreslerinize gelen postalar ad.soyad@std.yildiz.edu.tr adresinize yönlendirilecektir.

Eğer online.yildiz.edu.tr için e-posta hesabınıza giriş yapamıyorsanız, UZEM (Uzaktan Eğitim Birimi) ile iletişime geçmenizi öneririz. Sorununuzla ilgili destek almak için uzem@yildiz.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Şifrenizde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Eğer e-posta şifrenizi hatırlamıyorsanız, mail.yildiz.edu.tr adresine giderek "ad.soyad@" mail adresinizi ("std.yildiz.edu.tr" uzantılı) yazarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Ayrıca, güvenlik için bıraktığınız telefon numarası veya kişisel e-postanızı kullanarak şifre sıfırlama işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Mezuniyetten sonra 2 yıldan fazla süre geçen e-posta hesapları "@std.yildiz.edu.tr" adreslerine bilgilendirme yapılarak kapatılmıştır. Bu postlara ait bilgiler 1 ay boyunca yedeklenmiş ve destek verilmiştir.

Konuyla ilgili herhangi bir soru, şikayet veya öneri için teknik destek ekibimize www.teknikdestek.yildiz.edu.tr adresinden "Öğrenci E-Posta" konulu başlıkla ulaşabilirsiniz."

Lütfen Bekleyin!

Lütfen bekleyin... bir saniye sürecek!